4 weken Boshuis ivm verbouwing

Vanwege de verbouwing van ons huis, hebben we de afgelopen 4 weken in het Boshuis verbleven. Wat een heerlijke plek! Ondanks de drukte van de verbouwing en het werk dat gewoon doorging, hebben we hier heerlijk kunnen bijkomen en een beetje tot rust kunnen komen. Ons zoontje vond het ook heerlijk in het bos. Hij heeft zijn ogen uitgekeken. Bedankt!

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s